Bedrijfsvaatwassystemen

Een vaatwasser of vaatwassysteem is in elke keuken van essentieel belang. Wat gebruikt wordt, moet schoongemaakt worden. Iedere keuken vraagt om een ander systeem, het vaatwasproces maakt immers deel uit van de totale keukenlogistiek. Wat het formaat van het systeem ook is; het moet worden afgestemd op de overige processen in de keuken.

U kunt bij ons terecht voor onder andere glazenspoelmachines, voorlades, doorschuifmachines, combi-vaatwasmachines, korventransportmachines, pannenwasmachines, waterontharders, omgekeerde osmose-installaties, vaatwasmiddelen en meer…

Energiezuinig, snel én gebruiksvriendelijk

Jest Horeca levert bedrijfsvaatwasmachines en -systemen van het merk Rhima. De machines van Rhima zijn gemakkelijk te bedienen, energiezuinig en verbruiken weinig zeep en naglans. Dit merkt u in uw bedrijfsvoering én uw portemonnee. Rhima heeft een uitgebreid assortiment vaatwassers, waaronder glazenspoelmachines, voorlades, doorschuifmachines, combi-vaatwasmachines, korventransportmachines, pannenwasmachines, waterontharders, omgekeerde osmose-installaties, vaatwasmiddelen en meer…

Behalve gebruiksgemak en zuinigheid staat ook snelheid bij Rhima hoog in het vaandel. In een professionele keuken is het van belang snel te kunnen beschikken over schone vaat. Al onze systemen zijn in staat razendsnel een schone vaat af te leveren.

Waterontharders

Een waterontharder vermindert de hardheid van het water. De hardheid van water geeft de hoeveelheid aanwezige calcium en magnesium aan. Een waterontharder bevat een kunstharspatroon die de calcium- en magnesiumionen aan zich bindt, met als gevolg dat de hardheid van het water vermindert. Hard water is schadelijk voor uw vaatwasmachine, omdat de calcium en magnesium neerslaat op het mechanisme en op uw vaat.

Voor een schonere vaat en langere levensduur van uw vaatwasmachine raden wij het gebruik van een waterontharder dan ook ten zeerste aan. Niet alleen uw vaatwasser, ook andere apparaten profiteren van een waterontharder. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en het gebruik van een waterontharder.

Osmose

In uw bedrijf wilt u dat de vaatwasser u zoveel mogelijk werk uit handen neemt.
Poleren van serviesgoed glaswerk en bestek is arbeidsintensief en die werkzaamheden wilt u tot een minimum beperken.
Bij het toepassen van een osmose installatie wordt het water nagenoeg volledig gezuiverd van alle vaste stof zoals kalk zouten en mineralen.
Vaatwassen en naspoelen met osmose water heeft als resultaat een poleervrije vaat.

Ook onderhoudskosten en zeep verbruik worden bij gebruik van osmose water tot een minimum beperkt en voor onze Rhima omgekeerde osmose apparatuur hoeft u geen waterontharder meer te plaatsen.

Over een goede spoelkeuken logistiek met een poleervrije vaat adviseren wij u graag.